Koori sibulad. Lõika sibulad ja seened üsna suurteks tükkideks.
Prae esmalt seeni potis võis. Siis lisa sibulad ja prae tasasel tulel 5 minutit. Lisa jahu, vedelda puljongi ja piimaga. Keeda suppi nõrgal tulel umbes 10 minutit.
Lisa rõõsk koor, maitsesta šerri, soola ja pipraga.
Serveeri maitsva leivaga.
Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (3/1998, Svamp- och löksoppa). Pildi tegi ZOOZI.
Väga mõnus talvine supp, lisasin hautamisel veel näpuotsaga tüümiani, sobis kenasti. Maisteb hästi ka järgmisel päeval soojendades, ainult siis tuleb natuke vedeldada, sest kipub paksuks jääma. Sama retsepti järgi peaks ka hea kastme saama, kui puljong ära jätta.
Seene-sibulasupp
Seene-sibulasupi võib valmistada šampinjonidest või muudest mahedamaitselistest seentest.