Jahvata sarapuupähklid köögikombainis või kohviveskis pulbriks. Sega kõik ained omavahel.
Tõsta tainast väikese lusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jättes piisavalt ruumi, kuni tainas valgub küpsedes laiali. Aseta iga tainaportsu keskele poolik sarapuupähkel.
Küpseta 175kraadises ahjus 8-10 minutit.
Retsept on Soome ajakirjast Gloria (Pähkinälastut). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Maitsvad! Isegi väga. Kui, siis võib-olla veidi rasvased.
Alguses võtsin teelusikasuurused portsud - valgusid väga laiali ja ei tulnud ilusad. Teise plaaditäie tegemisel võtsin pool teelusikatäit taigent ühe küpsise jaoks. Tulid paraja suurusega ja ilusad küpsised.
Pähklilaastud
Jahuvabad pähkliküpsised.