Seenerull jääb eriti maitsev, kui valmistada see värsketest kukeseentest või puravikest.
1 hakitud sibul
50 g võid
300-400 g tükeldatud kukeseeni või puravikke
0.5 dl hakitud värsket basiilikut
0.5 tl soola
0.25 tl musta pipart
6 muna
6 sl vett
6 sl 10% rõõska koort
Prae sibulat võis 2-3 minutit, lisa seened ja basiilik ning prae läbi. Maitsesta soola-pipraga.
Pane küpsetuspaber ahjuplaadile ja laota sellele seenesegu.
Klopi lahti munad, lisa vesi ja rõõsk koor ning maitsesta samuti soola ja pipraga. Vala saadud munasegu seentele.
Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.
Lase paar minutit jahtuda, siis keera küpsetuspaberi abil tihedaks rulliks.
Serveeri värske salatiga. Retsept on pärit ajakirjast "Kodukiri" (September 2006). Pildi tegi MANN.
Basiilik jäi välja, panin tüümiani, kuna mu maitsele seen+tüümian on meelepärane kooslus.
Seenerull
Seenerull jääb eriti maitsev, kui valmistada see värsketest kukeseentest või puravikest.