Seenerull

Seenerull jääb eriti maitsev, kui valmistada see värsketest kukeseentest või puravikest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 hakitud sibul

50 g võid

300-400 g tükeldatud kukeseeni või puravikke

0.5 dl hakitud värsket basiilikut

0.5 tl soola

0.25 tl musta pipart

6 muna

6 sl vett

6 sl 10% rõõska koort

0.5 tl soola

0.25 tl musta pipart

Valmistamine

Prae sibulat võis 2-3 minutit, lisa seened ja basiilik ning prae läbi. Maitsesta soola-pipraga.

Pane küpsetuspaber ahjuplaadile ja laota sellele seenesegu.

Klopi lahti munad, lisa vesi ja rõõsk koor ning maitsesta samuti soola ja pipraga. Vala saadud munasegu seentele.

Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

Lase paar minutit jahtuda, siis keera küpsetuspaberi abil tihedaks rulliks.

Serveeri värske salatiga.

Retsept on pärit ajakirjast "Kodukiri" (September 2006). Pildi tegi MANN.

LISA KOMMENTAAR

Maarja
postitatud 06.01.2010 10:37

Basiilik jäi välja, panin tüümiani, kuna mu maitsele seen+tüümian on meelepärane kooslus.