8 viilu saia või leiba (nt Fazer Finest Maakodu sai)
praadimiseks võid ja oliiviõli
Kukeseenekate:praadimiseks oliiviõli ja võid
1 väike (punane) sibul
250 g väikeseid kukeseeni
1 väike küüslauguküüs
hakitud värsket tilli
soola ja musta pipart
Puhasta kukeseened, vajadusel lõika veidi väiksemateks tükkideks.
Prae sibul väheses õli-võisegus klaasjaks, lisa tükeldatud kukeseened ja kuumuta paar minutit. Lisa hakitud küüslauk, maitsesta soola ja pipraga. Sega juurde hakitud till.
Prae saiaviilud või-õlisegus kuldseks. Tõsta peale seenesegu, puista peale meresoolahelbeid ja serveeri.
Kukeseene-bruschetta
e. krõbedad praesaiad praetud kukeseentega. Kesksuvine mõnus suupiste klaasi õlle, maitsevee või valge veini kõrvale.