Taipärane kurgisalat

Krehvtine ja hapukas kurgisalat Tai moodi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kooritud pikk kurk

250 g kirsstomateid

2 õhukeselt viilutatud šalottsibulat

2 väikest punast tšillit (bird-eye)

1 sl õunaäädikat või riisiäädikat

peotäis värsket koriandrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kurgid õhukesteks viiludeks, poolita kirsstomatid. Lisa pesasibulad ja hakitud tšillid, maitsesta soola-pipra ning äädikaga.

Puista peale koriander ning serveeri.

Retsept on briti ajakirjast Olive (June 2006, Hot and sour cucumber salad). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.09.2022 08:37

Leoola saatis sellise pildi 2010. aastal.