Õrnsoolalõhevaagen

Väga põnev viis õrnsoolalõhe serveerimiseks - mõnus alternatiiv tavapärasele "sai soolalõhega" ampsule :)

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g graavilõhet e. õrnsoolalõhet

150 g Saare smetana hapukoort või crème fraîche'i

1 sl prantsuse sinepit

1 purustet küüslauguküüs

0.25 tl soola

0,5 dl röstitud piiniaseemneid

1 dl värsket basiilikut

1 dl jämedalt riivitud juustu (nt Kvibille Präst või Cheddar)

Valmistamine

Laota õrnsoolalõheviilud suurele vaagnale.

Sega hapukoor, sinep, küüslauk ja sool. Nirista veidi kastet lõheviiludele. Puista peale piiniaseemned, basiilikulehed ja juust.

Serveeri ülejäänud kastmega.

Rootsi Arla retsept (Färgglad lax pa fat). Pildi tegi Ilse

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 24.08.2016 16:30

Mõnus amps !