Paprikasalat brõnsaga

Lazzat Salat - usbeki roog

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g magusat paprikat

Täidis:

120 g brõnsat (lambapiimajuustu)

40 g hapukoort

40 g võid

1 kimp tilli

2 küüslauguküünt

Valmistamine

Loputa brõnsa hoolega külma jooksva vee all. Riivi brõnsa ja sega hakitud küüslaugu ja tilliga. Sega juurde hapukoor ja või ning hõõru ühtlaseks.

Lõika paprikakaunadel vars küljest ära ning eemalda seemned.  Loputa paprikad ning blanšeeri keevas vees. Jahuta.

Täida jahtunud paprikad brõnsaseguga. Lõika täidetud paprikakaunad ristipidi viiludeks ja serveeri.

LISA KOMMENTAAR