Lvivi bitkiid

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

150 g seafileed

1 muna

20 g võid

nisujahu

maitserohelist

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika liha 2-3 tükiks, vasarda õhemaks ja vormi ümaraks (Ø 7-9 cm).

Puista peale soola ja pipart, kasta jahusse ja siis lahtiklopitud munasse. Prae 15-20 minutit kuumas võis, kuni kotletid on küpsed.

Serveeri aedviljade ja maitserohelisega.

Retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (Veebruar 1990, Peeter Kard, Ukraina toite; Kardi retseptis tuli enne kasta munasse ja siis jahusse, aga guugeldades Ukraina retsepte tundub, et peaks vastupidi olema, nii et parandasime ära)

LISA KOMMENTAAR