2-3 viilu veidi tahkemat saia (eemalda koorik)
4 sl demerara pruuni suhkrut
1-2 tl mõrudat kakaopulbrit
1 tl lahustuvat kohvi
1 dl keeva vett
2.75 dl 35% rõõska koort
riivitud tumedat šokolaadi
Soovi korral:1-2 sl (Kahlúa või Tia Maria) kohvilikööri
Pane saiaviilud köögikombaini ja peenesta. Lisa suhkur ja kakaopulber ning töötle puruseks.
Lisa kohvipulbrile 1 dl keeva vett.
Vahusta rõõsk koor pehmeks vahuks. Jaota kolmandik vahukoorest 4 magustoidupokaali vahel, siis lisa kiht puru. Nirista peale veidi kohvi. Korda.
Kaunista õhukese vahukoorekihiga.
Lase vähemalt paar tundi külmkapis taheneda. Puista peale riivitud šokolaadi ja serveeri.
Retsept on briti ajakirjast The Olive Magazine.
Mokamaagia