Kihiline õuna-toorjuustudessert

Sügisene magustoit.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 dl kuubikuteks lõigatud õunu

3 sl õunamahla

2 sl fariinsuhkrut

1 tl kaneeli

2 dl 35% rõõska koort

200 g maitsestamata toorjuustu

4 sl tuhksuhkrut

8 Marie- küpsist

Valmistamine

Koori õunad ja lõika kuubikuteks. Sega potis õunakuubikud, õunamahl ja fariinsuhkur ning keeda 3-5 minutit, kuni õunad veidi pehmenevad. Maitsesta õunakuubikud kaneeliga ja lase jahtuda.

Vahusta rõõsk koor. Hõõru toorjuust kausis pehmeks, sega juurde vahukoor ja tuhksuhkur.

Suru küpsised kergelt kakti.

Tõsta magustoidupokaalidesse veidi vahukooresegu, siis küpsisepuru ja õunakuubikuid. Korda. Serveeri kohe.

Retsept on mugandatud soomlaste Ruokamaailma Yhteishyvä ajakirjast (Omenainen tiramisu). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 09.10.2017 20:30

Meie perele väga meeldis :)