Makaronid spargelkapsa ja fetaga

Kergelt kreekahõnguline makaroniroog spargelkapsa e. brokoliga.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g makarone

400 g külmutatud spargelkapsaõisikuid (nt Härmavili)

1 sibul

2 tl võid

2 dl 10% rõõska koort

1 sl basiilikupestot

soola ja musta pipart

100 g fetajuustu

musti hakitud oliive

Valmistamine

Pane makaronid soolaga maitsestatud vette keema. Umbes 5 minutit enne keetmise lõppu lisa väikesed spargelkapsaõisikud.

Koori ja haki sibul, prae võis klaasjaks. Lisa rõõsk koor ja pesto, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta tasasel tulel mõned minutid. 

Kurna keedetud makaronid ja spargelkapsaõisikud. Puista peale tükeldatud fetajuust ja oliivid.

Idee on rootsikeelselt Arla lehelt (Broccolipasta med feta).

LISA KOMMENTAAR

Betty
postitatud 14.09.2008 16:40

Väga maitsev! Valmib kiiresti ning on lihtne teha.

Betty
postitatud 15.09.2015 21:23

Pilt ka: