Kergelt kreekahõnguline makaroniroog spargelkapsa e. brokoliga.
250 g makarone
400 g külmutatud spargelkapsaõisikuid (nt Härmavili)
1 sibul
2 tl võid
2 dl 10% rõõska koort
1 sl basiilikupestot
soola ja musta pipart
100 g fetajuustu
musti hakitud oliive
Pane makaronid soolaga maitsestatud vette keema. Umbes 5 minutit enne keetmise lõppu lisa väikesed spargelkapsaõisikud.
Koori ja haki sibul, prae võis klaasjaks. Lisa rõõsk koor ja pesto, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta tasasel tulel mõned minutid.
Kurna keedetud makaronid ja spargelkapsaõisikud. Puista peale tükeldatud fetajuust ja oliivid. Idee on rootsikeelselt Arla lehelt (Broccolipasta med feta).
Väga maitsev! Valmib kiiresti ning on lihtne teha.
Pilt ka:
Makaronid spargelkapsa ja fetaga
Kergelt kreekahõnguline makaroniroog spargelkapsa e. brokoliga.