Pekingi pardisalat

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g munanuudleid

2 sl maapähkliõli

500 g pardi rinnafileed

0.75 dl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)

1 sl ploomikastet

2 sl riisiäädikat

Salatikaste:

2 talisibulat (lõika tikkudeks)

130 g värsket kurki (lõika 5 mm tikkudeks)

75 g suhkruherneid (kupata kergelt ja lõika tikkudeks)

4 sl maapähkliõli

2 sl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)

Valmistamine

Keeda nuudleid keevas vees 3 minutit, siis nõruta ja loputa külma vee all. Nõruta uuesti ning sega juurde veidi maapähkliõli.

Pane pardi rinnafileed ahjuvormi ning pintselda hoisin-kastmega. Küpseta 180kraadises ahjus 45 minutit, kuni pardifileed on küpsed. Siis võta liha vormist välja, nõruta liigsest rasvast ja lase jahtuda. Jahtunult lõika 5 mm viiludeks.

Sega kastmeained omavahel. Lisa nuudlid ja pardifileeviilud, sega läbi ja serveeri kohe.

BBC Good Foodi retsept (Good Food Bites, Ching He-Huang, Peking Duck Noodle Salad)

LISA KOMMENTAAR