Maroko kalavorm

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg valget kalafileed

- näiteks turska või hiidlesta või meriahvenat või mõõkkala

2 sl võid

1 sl vürtsköömneid

1 tl koriandriseemneid

0.5 tl kaneeli

1 purustatud küüslauguküüs

0.5 tl soola

musta pipart

1 suur sibul

Garneering:

värsket koriandrit

sidrunit

Valmistamine

Hõõru või pehmeks, sega maitseained võiga. Määri saadud segu ümberringi kalafileedele.

Pane kalafileed fooliumitükile, kata sibularatastega. Paki kalatükid kenasti fooliumisse. Küpseta 200kraadises ahjus 30-40 minutit.

Garneeri sidrunimahla ja koriandriga.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR