Kanaeskalopid parmesaniga

Väga maitsev versioon kanaeskaloppidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 nahata väiksemat kanafileed või kalkunilihalõiku

1 sl nisujahu

2 muna

2 sl vahukoort või kohvikoort

1 sl hakitud peterselli

1 sl riivitud parmesani

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Rulli kanafileed 2 küpsetuspaberi vahel umbes 1 cm paksuseks. Maitsesta jahu soola ja pipraga. Veereta kanaeskaloppe jahusegus.

Sega kausis munad, sool, rõõsk koor, hakitud petersell ja riivitud parmesan.

Kuumuta suurel pannil õli. Kasta eskalopid munasegusse ja siis pane pannile.

Prae keskmisel tulel 4-5 minutit, kuni muna on hüübinud ja kuldpruun. Keera eskaloppidel teine pool ja prae veidi nõrgemal kuumusel veel 5-6 minutit, kuni kana on läbi küpsenud.

Nõruta liigne õli köögipaberil ja serveeri roheliste ubade ja parmesani juustu laastudega. Sidruniviil kaunistuseks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 29.01.2013 13:17

Väga maitsev. Kasutasin kalkunifileesid, mida vasardasin õhukeseks. Sidruniviilust piserdatud mahl sobib kanaeskalopide juurde suurepäraselt.

Ilse
postitatud 08.10.2018 11:00

Maitsestasin kergelt fileed ka enne soolaga. Tähtis on mitte üle küpsetada, Väga lihtsalt ja maitsvalt ! Hea retsept.

Tiina
postitatud 14.12.2020 08:56

Mõnus toit, tegin valmis kalkunilõikudest, läks väga kiiresti.