Soojad fetaleivad

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu röstsaia

võid

200 g fetajuustu

2 tomatit

1 punane sibul

2 tl kuivatatud basiilikut

4 sl hakitud musti oliive

Valmistamine

Määri saiaviilud kergelt võiga. Lõika fetajuust viiludeks ning laota neljale leivaviilule. Puista juustule basiilikut, kata tomativiilude, sibularataste ja hakitud oliividega. Kata teise leivaviiluga.

Küpseta võileivagrillis või 200-220kraadises ahjus umbes 10 minutit (viimasel juhul rösti leivaviilud enne täitmist).

Lõika võileivad diagonaalselt pooleks ja serveeri värske salatiga.

Retsept on Ruokala.tv veebilehelt (Lämpimät fetaleivät). Juuresoleva foto saatis kasutaja Amööb.

LISA KOMMENTAAR