1-2 sl õli
1 sibul
1 tl (kariibi) karripulbrit või punast karripastat
8 dl aedviljapuljongit
400 g valget ja punast kalafileed
- näiteks forelli või pangat või lõhet
100-150 g kooritud krevette soovi korral
200 g kookospiima
hakitud värsket koriandrit
vajadusel soola
Lõika sibul, porgand ja varsseller väikesteks kuubikuteks. Kuumuta potis õli, lisa aedviljad ja prae kergelt läbi (umbes 5 minutit).
Lisa karripulber või -pasta, sega. Lisa kuum puljong (või keev vesi ja puljongipulber). Keeda tasasel tulel 5-7 minutit, kuni aedviljad on pehmed.
Lisa tükeldatud kalafilee ja kookospiim, kuumuta läbi (3-4 minutit). Soovi korral sega juurde krevetid. Maitsesta vajadusel soolaga, puista peale hakitud koriander ja serveeri.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
olen juba mitu korda teinud,meile maitseb.mees tavaliselt mul magusaid sööke ei söö aga seda lurpis mõnuga:)
Maitses tõesti eksootiliselt ja mõnusalt.
Hea ja maitsev supp!
Päris hea
Minu pere oli vaimustuses.
Supp tuli super-hea!
Kalasupp kookosega üks minu lemmikuid, väga mõnusa kreemja maitsega.
Ma ei söö krevettid,mis saab asemele?
Paned lihtsalt rohkem kala :)
Eksootiline kalasupp kookospiimaga
Eksootiline, mahe, kergelt magus ja väga maitsev kalasupp.