Paneeritud leibjuust

Krõbeda maisihelbepaneeringuga paneeritud leibjuust sobib häst nt salatitesse.

Kogus
kahele kuni neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g leibjuustu

3 sl nisujahu

1 muna

2 dl peenestatud maisihelbeid

Valmistamine

Lõika leibjuust kolmnurkadeks. Veereta juustutükke esmalt nisujahus, siis kasta lahtiklopitud munasse. Lõpuks veereta peenekstambitud maisihelvestes. Suru maisihelbed tugevasti juustu vastu.

Prae õlis keskmisel kuumusel kuldpruuniks. Lase liigselt rasval köögipaberil nõrguda.

Loe veel:

Soome retsept, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 30.03.2021 18:37

Vàga krôbe ja maitsev eelroog!