Aromaatne kalaroog krõbeda peekoni ning kirsstomatitega.
2 suuremat valge kala fileed (à 650 g)
- nt turska
soola ja musta pipart
6 viilu läbikasvanud peekonit
500 g kirsstomateid
8 oksa värsket tüümiani e. aed-liivateed
2 sl oliiviõli
Vooderda suur ahjupann küpsetuspaberiga. Aseta tursafileed vormi, nahapool allpool. Maitsesta soola ja pipraga.
Laota peekoniviilud kalafileedele, puista peale kirsstomatid ja tüümian. Nirista peale oliiviõli.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-18 minutit, kuni kala on läbi küpsenud ja peekon krõbenenud.
Serveeri.
Retsept on briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (Roasted cod with bacon, tomatoes and thyme).
Röstitud tursk peekoni, tomatite ja tüümianiga
Aromaatne kalaroog krõbeda peekoni ning kirsstomatitega.