Põhi:
Klopi või ja suhkur vahule. Lisa ükshaaval vahustades munad. Purusta banaanid kahvliga ja sega koos kookoshelvestega jogurti hulka. Lisa tainale.
Sega kuivained omavahel ning lisa ettevaatlikult ning võimalikult vähe segades tainale.
Kalla tainas võitatud koogivormi ning küpseta 175-kraadise ahju allosas umbes tund aega, kuni kook on küpsenud.
Täidis:
Vahusta või tuhksuhkruga, lisa ükshaaval edasi vahustades munad.
Sega kohviliköör, konjak, kohvi- ja kakaopulber omavahel. Lisa täidisele.
Lõika tordipõhi kolmeks kihiks ja määri kreem kihtide vahele ning peale. Kaunista tort šokolaadilaastudega.
Tort on maitsvaim järgmisel päeval.
NB! Kihtide vahele võib määrida ka purustatud banaani.
Soome K-Marketi retsept (Banaanikakku). Pildi tegi ZOOZI.
Uhke banaanitort
Mehhikopärane mahlane banaani-šokolaaditort.