Artišoki-kanasalat

Siin salatis saab kasutada ahjukanajääke või grillkana ning oliiviõlis marineeritud artišokisüdameid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 jahtunud grillkana

4 sl külmpressitud oliiviõli

0.5 sidruni mahl

150 g lehtsalatit (noored pisikesed lehed)

150 g artišokisüdameid oliiviõlis (nõruta ja poolita)

4 hakitud talisibulat või rohelise sibula vart

soola ja musta pipart

Valmistamine

Rebi grillkana tükkideks (eemalda nahk).

Sega oliiviõli, sidrunimahl ning maitseained.

Aseta salatilehed suurde kaussi, lisa kanatükid ja nõrutatud artišokid. Kalla peale õlikaste ning sega salat läbi.

Puista peale hakitud talisibul ning serveeri.

Loe veel:

Retsept on pärit Briti ajakirjast Family Circle (August 2004, Chicken & artichoke salad), vaata ka Eneli mugandust antud retseptist (pilt on Eneli tehtud)

LISA KOMMENTAAR

TanelK
postitatud 27.10.2009 16:43

Suurepärane salat! Eriti kui asendada sidrunimahl balsamäädikaga.