Apelsinilõhe sidrunmelissiga

Imelihtne apelsinimaitseline kalaroog, mis sisaldab olulisi rasvhappeid ning C- ja D-vitamiine.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 tk lõhefileed (à 200 g)

2 sl värskelt pressitud apelsini mahla

soola

purustatud musta pipart

värsket sidrunmelissi

Valmistamine

Pane lõhetükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Pressi peale apelsinimahla, maitsesta soola ja pipraga.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.
Puista valmis kalale sidrunmelissilehti ning serveeri värske salatiga (nt lehtsalat, apelsinimahl ja sidrunmeliss).

Soome Herkut.net retsept (Appelsiinilohi). Pildi tegi ANIITRAM.
LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 18.03.2010 18:13

Väga hea ja mahe lõhe jääb.