Apelsinilõhe

Imelihtne apelsinimaitseline kalaroog, mis sisaldab olulisi rasvhappeid ning C- ja D-vitamiine.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

800 g jahutatud lõhe- või forellifileed

1 tl soola

veskist jahvatatud musta pipart

1-2 (veri)apelsini

1 värske rosmariinioks

180 g salati- või fetajuustu

Valmistamine

Aseta kalafilee sobiva suurusega ahjuvormi, nahk allpool. Maitseta soola ja pipraga.

Pese apelsinid hoolega, lõika viiudeks ja laota kalafileele. Puista peale hakitud rosmariin ja murendatud salatijuust.

Küpseta 225-kraadise ahju keskosas umbes 25 minutit. 

Soome Valio.fi retsept (Appelsiinilohi). Pildi tegi ANIITRAM.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 18.03.2010 18:13

Väga hea ja mahe lõhe jääb.