Sealihavokk

Lihtne vokiroog sealiha ja köögiviljadega. Serveeri riisi, riisinuudlite või munanuudlitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g taist sealiha (nt sisefilee)

2 sl sojakastet

1-2 sl õli

2 küüslauguküünt

50 g india pähkleid või maapähkleid (arahhis)

400 g ribadeks lõigatud aedvilju

Serveerimiseks:

200 g riisinuudleid või riisi või munanuudleid

Valmistamine

Lõika seafilee esmalt õhukesteks viiludeks, siis omakorda ribadeks. Sega sealiharibad sojakastmega ja lase kümmekond minutit maitsestuda. 

Leota ja/või keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Pane kõrvale ja hoia soojas.

Kuumuta vokkpann tuliseks, lisa õli. Lisa sealiharibad ning prae pidevalt segades 5-6 minutit. Lisa hakitud või viilutatud küüslauk ning prae veel segades minut aega. 

Lisa aedviljasegu ning prae veel 4-5 minutit pidevalt segades. Puista peale röstitud pähklid. Serveeri nuudlitega.

LISA KOMMENTAAR