Kapsa-porgandi toorsalat, millele soolapähklid ja rosinad lisavad mõnusa tekstuuri.
1 kg kapsast
4 porgandit
2 punast sibulat
0.5 dl valge veini äädikat
2 tl soola
1 dl magushaput kastet
1 dl rosinaid
200 g majoneesi
1 dl soolapähkleid
Peenesta kapsas (köögikombainiga). Puhasta ja riivi porgandid. Viiluta sibul.
Sega kapsas, porgand, sibul, veiniäädikas, sool, magushapu kaste ja rosinad omavahel. Lase ööpäev külmkapis maitsestuda.
Enne serveerimist nõruta kapsast eraldunud vedelik välja. Lisa majonees ja soolapähklid. Retsept on ajakirjast Kodu & Aed (Mai 2004). Pildi tegi ZOOZI. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga mõnus salat,eriti meeldisid selles rosinad ja soolapähklid.Kindlasti läheb kordamisele.
Zoozi tehtud foto:
Hea kevadine salat värskest kapsast!
Kapsasalat soolapähklitega
Kapsa-porgandi toorsalat, millele soolapähklid ja rosinad lisavad mõnusa tekstuuri.