Kapsasalat soolapähklitega

Kapsa-porgandi toorsalat, millele soolapähklid ja rosinad lisavad mõnusa tekstuuri.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kapsast

4 porgandit

2 punast sibulat

0.5 dl valge veini äädikat

2 tl soola

1 dl magushaput kastet

1 dl rosinaid

200 g majoneesi

1 dl soolapähkleid

Valmistamine

Peenesta kapsas (köögikombainiga). Puhasta ja riivi porgandid. Viiluta sibul.

Sega kapsas, porgand, sibul, veiniäädikas, sool, magushapu kaste ja rosinad omavahel. Lase ööpäev külmkapis maitsestuda.

Enne serveerimist nõruta kapsast eraldunud vedelik välja. Lisa majonees ja soolapähklid.

Retsept on ajakirjast Kodu & Aed (Mai 2004). Pildi tegi ZOOZI. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 05.05.2010 19:28

Väga mõnus salat,eriti meeldisid selles rosinad ja soolapähklid.Kindlasti läheb kordamisele.

Pille
postitatud 19.04.2017 10:05

Zoozi tehtud foto:

Kybarsepp
postitatud 01.05.2021 19:32

Hea kevadine salat värskest kapsast!