Alõtša-kapsa-porgandisalat

Kuldsetes toonides salat, millele võib soovi korral lisada ka majoneesi.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 dl alõtšasid

1 porgand

200 g kapsast

2 sl hakitud aed-piparrohtu

4 sl majoneesi

Valmistamine

Vala alõtšad üle keeva veega. Koori seejärel terava noaga, poolita, eralda kivid ning tükelda.

Pese porgand, puhasta ja riivi jämedalt.

Lõika kapsas võimalikult peenikesteks ribadeks. Mudi kapsaribasid veidi puunuiaga, kuni eraldub mahl.

Sega kapsas, kapsamahl, alõtšad ja porgand omavahel.

Soovi korral maitsesta aed-piparrohu ja majoneesiga.

Nipid ja soovitused:

  • Munavaba/veganliku versiooni jaoks kasuta munavaba/veganlikku majoneesi. 

Loe veel:

Allikas: Maalehe Raamat. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR