Lõhepüreesupp toorjuustuga

Porgandi, pastinaagi ja porruga lõhepüreesupp, mida võib serveerida kalamarjaga. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 pastinaak

1 porgand

0.5 porrut

200 g lõhefileed

1 sl Knorri kalapuljongikontsentraati

0.5 tl karripulbrit

0.5 tl valget pipart

8 dl vett

150 g küüslauguga Crème Bonjour toorjuustu

Kaunistuseks:

kalamarja

hakitud tilli

Valmistamine

Pane tükeldatud aedviljad keevasse vette ning keeda peaaegu pehmeks. Lisa tükeldatud kala ning maitseained, hauta 5 minutit. Lisa toorjuust ning tõsta pott tulelt.
Püreesta kalasupp ja vajadusel maitsesta uuesti.

Soovi korral garneeri supp kalamarja ja hakitud tilliga.

Soome Unileveri retsept (Lohikeitto)

LISA KOMMENTAAR