Kambodža magushapu nuudli-veiselihasalat

Aromaatne ja krõmps.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sl päevalilleõli

400 g lõik taist veiseliha

2 šalottsibulat õhukeste viiludena

2 hakitud rohelist tšillikauna

1 kimp värsket hakitud münti

150 g hakitud vesikressi

Salatikaste:

2 purustatud küüslauguküünt

3 sl kalakastet

2 tl suhkrut

2 sl laimimahla

Valmistamine

Keeda klaas- või riisinuudlid vastavalt pakendi juhistele.

Kuumuta pannil õli. Prae veiseliha 5 minutit, aeg-ajalt keerates. Lase 10 minutit jahtuda, siis lõika õhukesteks viiludeks.

Pane veiselihalõigud kaussi, sega juurde nuudlid, sibul, tšilli, münt ja vesikress.

Sega kastmeained omavahel, kalla salatile ning sega hoolega.

Loe veel:

Retsept on mugandatud briti ajakirjast Family Circle (September 2001, Cambodian Hot & Sour Beef Salad with Noodles). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 28.02.2018 16:02

Mõnus salat, meile väga meeldis. Kasutasin klaasnuudleid, vesikressi küll ei olnud aga piparmünt sobis kogu selle maitsekooslusega väga hästi kokku.