Sloveenia hapukapsahautis 'Jota'

Seda hapukapsahautist serveeritakse Sloveenias tihti polentaga.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g hapukapsast

500 g suitsutatud sealiha

250 g kuivatatud ube

350 g kartulit

200 g sibulat

1 küüslauguküüs

1 sl kontsentreeritud tomatipastat

1 loorberileht

vett

soola ja musta pipart

Valmistamine

Leota ube öö läbi vees, keeda seejärel pehmeks.

Hauta kapsas ja suitsusink pehmeks.

Keeda kartulid pehmeks.

Lisa hautatud kapsale keedetud oad koos keeduleemega.

Suru kartulid katki ja lisa kapsale ja suitsusingile.

Haki sibul, pruunista õlis ja lisa jotale.

Maitsesta soola, pipra ja loorberilehega.

Lisa värvi andmiseks veidi tomatipüreed.

Loe veel:

Juuresoleva foto saatis kasutaja Mann.

LISA KOMMENTAAR

Aire1
postitatud 18.11.2013 09:11

Mõnus, enamus pereliikmeid sõi ja kiitis, kindlasti läheb kordamisele.