Kreveti-artišokisupp

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 sibulat

praadimiseks võid

800 g konservitud artišokisüdameid (2 x à 400 g purki)

5 dl vett

2.5 dl 15% rõõska koort

2 kanapuljongikuubikut

500 g koorimata e. 200 g kooritud krevette

2 sl hakitud murulauku

Valmistamine

Koori ja haki sibul, prae võis klaasjaks.

Nõruta artišokisüdamed ning lõika pooleks. Pane paar artišokisüdant kaunistuseks kõrvale.

Pane ülejäänud artišokid potti, kalla peale vesi ja rõõs koor. Lisa puljongikuubikud ning keeda suppi mõni minut. Klopi või püreesta supp ühtlaseks.

Koori krevetid ning lisa koos kõrvalepandud artišokisüdamikega. Puista peale murulauk ning serveeri.

Loe veel:

Rootsi Arla retsept (Kronärtskockssoppa med räkor)

LISA KOMMENTAAR