1 dl käesooja vett
0.25 pakk kuivpärmi
1 tl suhkrut või mett
0.25 tl soola
25 g võid
2 dl nisujahu
0.5 dl rukkihelbeid või kaerahelbeid
2 sl hakitud rohelisi oliive või päikesekuivatatud tomateid
Kate:400 g ürtidega maitsestatud purustatud tomatit
150 g ribadeks lõigatud suitsusinki
75 g hakitud Aura sinihallitusjuustu
1 väike purk purustatud ananassi
150 g riivitud juustu
Lahusta pärm käesoojas vees. Lisa ülejäänud ained ning sõtku tainas ühtlaseks ja sitkeks. Lase köögirätiku all kahekordseks kerkida.
Täidise jaoks lõika sink väikesteks kuubikuteks, nõruta ananassikonserv ning purustatud tomatid.
Vooderda Ø 28 cm võitatud pirukavorm tainaga. Lase põhjal veidi rätiku all kerkida.
Laota täidiseained retseptis toodud järjekorras põhjale.
Küpseta 225-kraadises ahjus 20-30 minutit.
Lõika veidi jahtunud pannipitsa viiludeks.
Soome Valio retsept, pildi tegi LIINA.
Pannipitsa
Singi, ananassi ja sinihallitusjuustuga soolane pitsapirukas.