Rigatoni pommu, chorizo ja kikerhernestega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

350 g rigatoni makarone

1 suur pommu e. baklažaan

4 sl oliiviõli

150 g viilutatud chorizo vorsti

400 g konservitud kikerherneid

3 sl hakitud siledalehist peterselli

Valmistamine

Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees 'al dente'.

Lõika pommu 2 cm kuubikuteks. Kuumuta pannil õli, lisa pommukuubikud ning prae nõrgal tulel umbes 8 minutit, kuni pommud on pehmed. Eemalda pommu pannilt.

Prae paksult viilutatud chorizot mõlemalt poolt 1 minutiga krõbedaks. Lisa nõrutatud kikerherned.

Sega nõrutatud makaronid, praetud pommukuubikud, chorizo-kikerhernesegu ning hakitud petersell. Serveeri.

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral lisa roale hakitud parmesani.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Family Circle (September 2001, Rigatoni with Aubergine, Chorizo & Chickpeas). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 23.08.2009 23:03

Väga maitsev oli, aga teinekord tehes paneksin pommudele praadides ka nats soola.