Halloumi ja chorizo vardad

Põnev grilliroog!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g chorizo vorsti

360 g halloumi juustu

2 sl oliiviõli

24 paprikaga täidetud rohelist oliivi

Persillade:

1 dl hakitud siledalehist peterselli

2 hakitud küüslauguküünt

2 tl riivitud sidrunikoort

Valmistamine

Kuumuta grillahi keskmisel kuumusel. 

Lõika chorizo 1,5 cm viiludeks, prae vorstiviile pannil mõlemalt poolt minut aega. Lõika halloumi kuubikuteks. 

Lüki chorizo, halloumi ja oliivid grillvarraste otsa (kokku on 8 varrast), pintselda õliga. Küpseta grillil või kuumade süte kohal 4-5 minutit, kuni chorizo ja halloumi on läbi kuumenenud ja kenasti pruunistunud. 

Sega riivitud sidrunikoor, hakitud petersell ja küüslauk omavahel. Puista valmis chorizo ja halloumi varrastele ja serveeri.

Retsept on mugandatud Taste.com.au lehelt. Pildi tegi Nami-Nami kasutaja VIKE.

LISA KOMMENTAAR