Sparglisupp frikadellidega

Konservitud valgest sparglist supp.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g purk konservitud valget sparglit

30 g võid

3 sl nisujahu

7.5 dl kanapuljongit

2 dl 35% rõõska koort

soola ja musta pipart

400 g (sulatatud) väikeseid frikadelle

Valmistamine

Nõruta sparglikonserv, hoia vedelik alles. 

Sulata või, lisa jahu, sega ja lisa sparglikonservivedelik. Lisa kanapuljong ning keeda 5 minutit. Lisa rõõsk koor ja kuumuta supp keemiseni. Maitsesta soola ja pipraga.

Viimasena lisa sparglitükid ja frikadellid/lihapallikesed. Kuumuta läbi (ära keeda!). Serveeri koos krõbedate batoonide või kuklitega.

Loe veel:

Retsept on taanlaste Arla.dk lehelt.

LISA KOMMENTAAR