Võis praetud paksoi

Veidi “euroopalikum” roog sellest põnevast Aasia lehtköögiviljast.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt või 4 väikest paksoid

50 g võid

2 hakitud küüslauguküünt

peotäis hakitud maitserohelist - nt

tilli või harakputke või peterselli

soola

Valmistamine

Lõika paksoid pikuti pooleks ja seejärel ristipidi 2-3 tükiks.

Kuumuta praepann tugeval kuumusel. Lisa või, siis küüslauk. Kuumuta, kuni või on sulanud, siis lisa paksoi.

Prae umbes 5-6 minutit, aeg-ajalt segades, kuni paksoi on krõmpspehme.

Sega juurde maitseroheline, maitsesta soolaga ja serveeri.

Loe veel:

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR