Šokolaadipumat

Lõuna-Prantsusmaa populaarse magusroa veidi lahjem variant.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 tk munakollast

1 dl kanget kohvi

1 dl tuhksuhkrut

200 g tumedat šokolaadi

100 g toasooja võid

Serveerimiseks:

kuubikuteks lõigatud värsket ananassi

Valmistamine

Sega munakollased, kohv ja suhkur potis. Kuumuta tasasel tulel pidevalt kloppides, kuni saad heleda vahu.
Sulata šokolaad munavahu hulka ning lase segul veidi jahtuda.
Lisa või, sega, kuni või on sulanud.
Kalla segu väikesesse vormi ning kata kinni. Pane ööpäevaks külma.
Lõika šokolaadipumatist õhukesi viile ning serveeri nt väikeste ananassikuubikutega.

Soome MTV3 retsept (Suklaafondant)

LISA KOMMENTAAR