Varajased oad chorizoga

Noortest põldubadest valmistatud mõnus roog.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g varajasi põldube (puhastatud kaal)

1 sl oliiviõli

100 g õhukeselt viilutatud hispaania chorizo vorsti

Valmistamine

Keeda puhastatud põldube soolases vees täpselt 2 minutit, siis nõruta.

Kuumuta väikesel pannil õli, lisa chorizo ning prae 1-2 minutit, kuni vorstiviilud on kergelt krõpsud.

Lisa oad, kuumuta pidevalt segades umbes minuti jagu, kuni oad on vürtsise õliga kaetud.
Serveeri kohe.

Briti koka Hugh Fearnley-Whittingstalli retsept (Baby Broad Beans with Chorizo). Pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 24.08.2009 20:24

Hästi mõnus näks!

Pille
postitatud 06.04.2016 15:36

Zoozi foto: