Loputa kikerherned jooksva vee all, nõruta. Peenesta porru.
Tambi kikerherned katki. Sega juurde porru, maisitärklis, petersell ja piim, nii et saad ühtlase hakkmassi. Maitsesta soola ja pipraga.
Vormi hakkmassist kotletid ning prae neid teflonpannil võis paar minutit mõlemalt poolt.
Sega salatiained omavahel.
Serveeri kikerhernekotlette porgandisalati, keedetud riisi ja kergelt hautatud aedviljadega.
Rootsi Arla retsept (Kikärtsbiffar med morotstsatsiki). Pildi tegi ZOOZI.
Mulle täitsa meeldis.Koos porgandisalatiga oli kohe väga hea.Välja tuli aga hirmus vähe.Sain 7tk.Kui toekamat sööki tahta,siis kindlasti midagi juurde,nt riis.
Täitsa mõnusad kotletid :). Lisasin juurde ka garam masala maitseainet ning järgmine kord panen juurde ka 1 purustatud küüslaugu küüne. Sain 1 pannitäie ehk 7 kotletti.
Kikerhernekotletid porgandisalatiga
Porru-kikerhernekotlette serveeritakse tzatziki-laadse porgandisalatiga. Kõrvale sobib veel keedetud riis ja kergelt hautatud köögiviljad.