Pestokattega suvikõrvitsaviilud

Itaaliapärane suutäis, sobib hästi antipasti lauale.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 peenem suvikõrvits

2 tomatit

pestot

riivitud parmesani

Valmistamine

Lõika suvikõrvits umbes 5 mm viiludeks, viiluta tomat. Aseta tomativiilud suvikõrvitsaviiludele ning tõsta igale tomativiilule teelusikatäis pestot.

Puista peale riivitud parmesani ning küpseta 225-kraadises ahjus umbes 5 minutit.

Soome MTV3 retsept (Pestokuorrutteiset kesäkurpitsaviipaleet:), pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 14.07.2010 22:09

Väga mõnus ja kerge suutäis.Kasutasin kodutehtud pestot.