Kalaseljanka

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2-3 porgandit

tükk juursellerit

1 porru

1.25 l kalapuljongit

1 küüslauguküüs

70 g kontsentreeritud tomatipastat

1 loorberileht

0.5 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed

400 g kalafileed

1 marineeritud kurk

1 sl kappareid

0.5 sidrunit

hakitud tilli

Valmistamine

Koori ja viiluta porgandid ja varsseller õhukeselt. Viiluta porru. Pane aedviljad kalapuljongisse, lisa purustatud küüslauk, tomatipüree, loorberileht ja aed-liivatee. Keeda umbes 10 minutit.

Lisa tükeldatud kala ja keeda tasasel tulel, kuni kala on küps.

Lisa viilutatud kurk, kapparid ja sidrunimahl ning puista valmis supile tilli.

Kaalujälgijate punkte:

kogu retsept annab 8.5-20 punkti, olenevalt kalast:
haug annab 5,5, saida 6, koha 7,5 ja forell 17 punkti (lisaks 3 punktile, mis kõik ülejäänud ained annavad).

Finfoodi retsept

LISA KOMMENTAAR