Haki spinat ja hauta võis, lastes vedelikul auruda.
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Sega riis spinati hulka. Lase segul jahtuda.
Lisa spinati-riisisegule muna ja riivitud juust (nt parmesan või muu kuivem juust). Vormi segust kotletid, veereta riivsaias ning prae õlis helepruuniks.
Lauale anna sulavõi või hapukoorega. Lisandiks paku munahüüvet ja värsket salatit.
Retsept on Salme Masso raamatust "Lihtsaid toite" (1988). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
No väga maitsev sai, kasutasin külmutatud spinatit, pudruriisi ja kõvemat kitsejuustu. Maitsestasin segu vähekese soolaga ka veel lisaks. Tõesti maitsev!
Spinatikotletid
Köögivijakotletid riisi ja riivitud juustuga. Kõrvale sobib munahüüve ja värske salat.