Grillitud kana 'al limone'

Itaaliapäraselt sidruniga maitsestatud ja grillitud kanafileed.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kana rinna- või kintsufileed

2 sl või ja õli segu

2 väikest sidrunit

soola ja musta pipart

2 sl värsket punet

Valmistamine

Kanafilee rulli või tambi õrnalt tainarulliga õhemaks. Määri umbes poole õli-võiseguga.
Riivi sidrunilt umbes 1 tl koort. Ülejäänud sidrunid lõika pooleks ning määri ülejäänud või-õliseguga.

Grilli kanafileesid 3 minutit mõlemalt poolt (kokku 6 minutit). Grilli samal ajal sidruneid, lõikepind allpool.

Laota grillitud kanafileed ja sidrunipoolikud vaagnale, maitsesta kanafileed soola, pipra ja punega. Puista peale riivitud sidrunikoor ja pressi peale veidi sidrunimahla.

Serveeri küüslaugu ja murulauguga maitsestatud külma kastme ja värske salatiga.

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (3/2004, Grillad kyckling al limone). Retsepti testisid Nami-Nami toimetajad Kaare Sova ja Martiina Anni, pildi tegi Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 02.05.2019 09:43

Väga hea! Sidrun annab mõnusa särtsakuse kanale.

Martiina
postitatud 02.05.2019 13:10

Maitsev kana! Sobib kintsulihaga ka teha :)