Kanafilee rulli või tambi õrnalt tainarulliga õhemaks. Määri umbes poole õli-võiseguga.
Riivi sidrunilt umbes 1 tl koort. Ülejäänud sidrunid lõika pooleks ning määri ülejäänud või-õliseguga.
Grilli kanafileesid 3 minutit mõlemalt poolt (kokku 6 minutit). Grilli samal ajal sidruneid, lõikepind allpool.
Laota grillitud kanafileed ja sidrunipoolikud vaagnale, maitsesta kanafileed soola, pipra ja punega. Puista peale riivitud sidrunikoor ja pressi peale veidi sidrunimahla.
Serveeri küüslaugu ja murulauguga maitsestatud külma kastme ja värske salatiga.
Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (3/2004, Grillad kyckling al limone). Retsepti testisid Nami-Nami toimetajad Kaare Sova ja Martiina Anni, pildi tegi Kaare Sova.
Grillitud kana 'al limone'
Itaaliapäraselt sidruniga maitsestatud ja grillitud kanafileed.