Tursamarjavõileivad sobivad hästi ka toidupaki sisse - selleks keera võileivad fooliumisse või toidukilesse, et vältida nende kuivumist.
150 g toorjuustu
200 g purk tursamarja
1 tl india karripulbrit
4 sl hakitud marineeritud kurki
soola ja musta pipart
16 viilu röstsaia
1 dl värsket hakitud salatkressi
Sega toorjuust, tursamari, karripulber, kurk, sool ja pipar ühtlaseks. Pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi maitsestuma.
Määri saiaviiludele tursamarjasalatit ja pane viilud kahekaupa kokku. Soovi korral lõike topeltleivad omakorda kolmnurkadeks. NB! Võid valge röstsaia asemel kasutada ka täisterasaia - siis saad tervislikumad võileivad. Retsept on taanlaste Karolines Køkken veebilehelt (Sandwich med torskerognssalat).
Topeltleivad tursamarjasalatiga
Tursamarjavõileivad sobivad hästi ka toidupaki sisse - selleks keera võileivad fooliumisse või toidukilesse, et vältida nende kuivumist.