Topeltleivad tursamarjasalatiga

Tursamarjavõileivad sobivad hästi ka toidupaki sisse - selleks keera võileivad fooliumisse või toidukilesse, et vältida nende kuivumist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g toorjuustu

200 g purk tursamarja

1 tl india karripulbrit

4 sl hakitud marineeritud kurki

soola ja musta pipart

16 viilu röstsaia

1 dl värsket hakitud salatkressi

Valmistamine

Sega toorjuust, tursamari, karripulber, kurk, sool ja pipar ühtlaseks. Pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi maitsestuma. 

Määri saiaviiludele tursamarjasalatit ja pane viilud kahekaupa kokku. Soovi korral lõike topeltleivad omakorda kolmnurkadeks.

NB! Võid valge röstsaia asemel kasutada ka täisterasaia - siis saad tervislikumad võileivad.

Retsept on taanlaste Karolines Køkken veebilehelt (Sandwich med torskerognssalat).

LISA KOMMENTAAR