Roheline smuuti nr 5

Siin rohelises smuutis sekundeerivad spinatile laim ja kiivi. Üsna "murumaitseline", aga samas laimi tõttu väga värskendav. 

Fotol kõige ees.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

suur peotäis noori spinatilehti

2 küpset kiivit

1 laimi mahl

1-1.5 dl vett

Valmistamine

Pese spinatilehed hoolega, soovi korral närtsita need esmalt*.

Pane spinatilehed, kooritud kiivid ja laimimahl kannmikserisse või saumikseri kannu. Lisa vesi ning töötle ühtlaseks püreeks.  

Serveeri kohe. 

* Pese spinat ja pane sõelale nõrguma. Kuumuta kannutäis vett keemiseni, kalla spinatile, et lehti "närtsitada". Siis loputa spinatilehed külma vee all ning nõruta.

Pildi tegi Nami-Nami rõõmuks Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR