Ravioolid aedvilja-kookoskastmes

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 tk väikest suvikõrvitsat

2 tk porgandit

1 tk sibulat

1 sl õli

soola

purustatud valget pipart

riivitud muskaatpähklit

200 g kookospiima

1-2 dl rõõska koort

250 g värskeid spinati-ricotta täidisega ravioole

paar oksa värsket punet

parmesani

Valmistamine

Kookospiim annab värsketele spinati-ricottatäidisega ravioolidele eksootilise maitse, riivitud suvikõrvits lisab aga kastmele mahlasust.

Riivi pestud suvikõrvits jämedalt. Koori porgandid ja lõika kartulikoorimisnoaga õhukesteks liistakateks. Koori sibulad ja lõika kuubikuteks.
Kuumuta potis õli. Lisa aedviljad ja prae keskmisel kuumusel umbes 5 minutit, kuni aedviljad pehmenevad. Maitsesta, lisa kookospiim, koor ja ravioolid. Kuumuta 2-3 minutit.

Serveerimisel puista peale värsket punet ja parmesanilaaste.

LISA KOMMENTAAR