Ahjus küpsetatud munaroa valmistamiseks sobib hästi haugimari, siiamari või kohamari. Sobib ristipäeva ehk taevaminemispühalauale.
Ahjus küpsetatud munaroa valmistamiseks sobib hästi haugimari, siiamari või kohamari.
Sobib ristipäeva ehk taevaminemispühalauale.
100-150 g värsket siia-, koha- või haugimarja
3 muna
soola
1 dl piima
Hõõru kalamari puulusikaga lahti. Lisa kloppides ülejäänud ained. Küpseta ahjus kuuma rasvaga määritud vormis kuldpruuniks.
Retsept on Silvia Kalviku raamatust "Pühade- ja tavanditoidud". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Täitsa mõnus munaroog sai! Värsket salatit juurde ja super.
Munaroog kalamarjaga
Ahjus küpsetatud munaroa valmistamiseks sobib hästi haugimari, siiamari või kohamari.
Sobib ristipäeva ehk taevaminemispühalauale.