Munaroog kalamarjaga

Ahjus küpsetatud munaroa valmistamiseks sobib hästi haugimari, siiamari või kohamari.

Sobib ristipäeva ehk taevaminemispühalauale.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

100-150 g värsket siia-, koha- või haugimarja

3 muna

soola

1 dl piima

Valmistamine

Hõõru kalamari puulusikaga lahti. Lisa kloppides ülejäänud ained. Küpseta ahjus kuuma rasvaga määritud vormis kuldpruuniks.

Nipid ja soovitused:

  • LCHF-versiooni jaoks kasuta piima asemel rõõska koort.

Retsept on Silvia Kalviku raamatust "Pühade- ja tavanditoidud". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 12.02.2019 19:24

Täitsa mõnus munaroog sai! Värsket salatit juurde ja super.