100 g tuhksuhkrut (Dansukker)
2 sl vett
Piimavõõp:100 g tuhksuhkrut (Dansukker)
2 sl piima
mandliessentsi
Sidruni- või puuviljavõõp:100 g tuhksuhkrut (Dansukker)
2 sl marja-, puuvilja- või sidrunimahla
Kohvivõõp:100 g tuhksuhkrut (Dansukker)
2 sl kanget kohvi või kurnatud kohviekstrakti
Sega tuhksuhkur ja vedelik puulusikaga ühtlaseks massiks, lisa hästi hõõrudes maitseaine.
Retsept on raamatust "Valik toiduretsepte" 1974. Pildi tegi Kaare.
Lihtne! Vedeliku kogusega annab edukalt mängida, vastavalt sellele, kas soov saada paksemat või õhemat kihti koogile/kringlile.
Keetmata võõp
Keetmata võõp sobib kringlite, stritslite, koogikeste jm kaunistamiseks.