Keetmata võõp

Keetmata võõp sobib kringlite, stritslite, koogikeste jm kaunistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Suhkruvõõp:

100 g tuhksuhkrut (Dansukker)

2 sl vett

sidruniessentsi

Piimavõõp:

100 g tuhksuhkrut (Dansukker)

2 sl piima

mandliessentsi

Sidruni- või puuviljavõõp:

100 g tuhksuhkrut (Dansukker)

2 sl marja-, puuvilja- või sidrunimahla

Kohvivõõp:

100 g tuhksuhkrut (Dansukker)

2 sl kanget kohvi või kurnatud kohviekstrakti

Valmistamine

Sega tuhksuhkur ja vedelik puulusikaga ühtlaseks massiks, lisa hästi hõõrudes maitseaine.

Loe veel:


Retsept on raamatust "Valik toiduretsepte" 1974. Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 17.10.2016 16:24

Lihtne! Vedeliku kogusega annab edukalt mängida, vastavalt sellele, kas soov saada paksemat või õhemat kihti koogile/kringlile.