Minipitsad

Väikesed pitsad, mille katteks on tomatikaste, singiribad, mais ja juust.

Kogus
u 18 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl ehk 150 g pitsapõhjapulbrit

vett

Kate:

6 viilu suitsusinki

1 dl nõrutatud maisi

0,5 dl itaalia tomatikastet

1,5 dl riivitud juustu (u 75 g)

Valmistamine

Sega pitsapõhjapulber veega ühtlaseks tainaks ning rulli jahusel laual õhukeseks. Lõika tainast 6-7 cm kettad ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Määri tomatikaste pitsapõhjadele. Kata singiribade, maisi ning riivitud juustuga.

Küpseta 250-kraadise ahju keskosas 7-9 minutit.

Nipid ja soovitused:

Rootsi Arla retsept (Arlaköket 2/2004, Kalasgoda minipizzor), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

kokk
postitatud 29.08.2005 13:10

see pitsa on lihtsalt suurepärane

Jah!
postitatud 20.10.2010 01:08

Mõnusad pitsad, sobisid ideaalselt lapse sünnipäevalauale.

Uduvihm
postitatud 20.01.2012 23:20

Mulle singi-maisi kooslus sobis. Üldse meeldis see, et koostisaineid oli vähe. Mais tegi pitsa mahlakaks. Lihtne teha ja kuna kogu see kogus (umbes topelt originaalkogust) 4 inimese (3 neist noormehed) ära hävitati, siis järelikult olid söödavad (loe:head). Sobis väga hästi antud peo näppudega söömise ideoloogiaga. Teine kordki võiks midagi sellist teha. Ma eeldan, et sellised minipitsad võiks ka lastele peale minna ja sobiksid hästi ka piknikukorvi.

Pille
postitatud 15.05.2016 17:20

Uduvihma foto: