Kerge viinerisupp

Lihtne argiõhtusupp.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l kana-, liha- või köögiviljapuljongit

1 loorberileht

6-8 tera vürtspipart

500-600 g ribadeks lõigatud külmutatud aedvilju -

näiteks kartulit

porgandit

kaalikat

juur- või varssellerit

200-300 g viinereid

soola ja musta pipart

hakitud värsket peterselli vm maitserohelist

Valmistamine

Lõika köögiviljad sobiva suuruse ja kujuga tükkideks. Kuumuta potis veidi õli, lisa köögiviljad, maitsesta kergelt soolaga ja prae paar minutit. See annab supile kaunima jume ja parema maitse. 

Lisa potti puljong, loorberilehed ja vürts. Keeda suppi umbes 10-15 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa tükeldatud viinerid ning kuumuta veel mõned minutid. 

Kaunista maitserohelisega, lase hetk tõmmata ja serveeri. 

LISA KOMMENTAAR

uudishimulik
postitatud 21.11.2006 17:53

Tahaks veel öelda, et see on mu lemmik kokandusteemaline sait. Otsingusüsteem on priima ja retseptid huvitavad ja mitmekülgsed :)

Hexy
postitatud 14.01.2013 15:16

Maitsev supp. Kasutasin ainult puljongikuubikut, vürtspipart ja loorberilehte ei pannud

Pille
postitatud 19.10.2015 17:55

Hexy tehtud pilt ka: