Hernepüree krevetivarrastega

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g külmutatud rohelisi herneid

1 sibul

7 dl vett

2 kanapuljongikuubikut

2 küüslauguküünt

2 dl paprika ja tšilliga crème fraîche'i

20 suurt koorimata krevette (ca 300 g)

0.5 sidrunit

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Kuumuta potis vesi ja puljongikuubik keemiseni, lisa sibul ja herned ning keeda 5 minutit. Püreesta.

Lisa purustatud küüslauk ja crème fraiche, kuumuta keemiseni.

Koori krevetid ja maitsesta sidrunimahlaga. Lükka 10 puutiku otsa. Jaota supp klaasidesse, aseta krevetivarras kaunistuseks.

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (2/2004, Chilikryddad ärtpuré med räkor på spett)

LISA KOMMENTAAR