Asado

Asado on on Argentiinas levinud viis veiseliha ja grillvorstide serveerimiseks. Liha peab olema mitut sorti ja palju!

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g lihaveise liha (antrekoot v. filee)

600 g lambaliha (filee)

600 g erinevaid grillvorste või toorvorste

gurmeesoola

Valmistamine

Võta lihad paar tundi enne grillimist toatemperaturile soojenema. Maitsesta lihatükid soolaga.

Kuumuta grill tuliseks (ideaalis parrilla). Küpseta lihad soovitud küpsusastmeni. Vorstid küpseta krõbedaks. 

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Maku (3/2013), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR