Kalamarjavalik

Kalamari sobib ka nt ahjukartulite või pidulike kanapeede täidiseks või erinevate kala- ja krevetiroogade kaunistuseks. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

mitut erinevat sorti kalamarja

peenestatud sibulat

soola ja musta pipart

paksu smetana hapukoort

crème fraîche'i

vahustatud 35% rõõska koort

Serveerimiseks:

röstitud saia

kuivik- ehk näkileiba

kvaliteetset võid

Valmistamine

Kui kasutad sügavkülmutatud kalamarja, siis sulata ja nõruta mari kuivaks.

Laota erinevate kalade mari, hakitud sibul, maitseained, hapukoor või vahukoor eraldi nõudesse, nii et iga sööja saab ise kalamarja kõrvale sobivat lisandit võtta.

Kõrvale sobib röstisai või näkileib või pliinid.
 

LISA KOMMENTAAR